Jag har haft förmånen att få läsa, lyssna, utföra, reflektera och lära under många år som chef och ledare. Det som började som en naturlig talang har jag hela tiden utvecklat, utmanat och ofta tagit de möjligheter som erbjudits. Att ha förmågan att situationsanpassa och behovsanpassa sitt ledarskap är en mycket viktig förmåga hos dig som leder andra människor. Speciellt för att initiera och leda i förändring. Allt för ofta har jag personligen sett exempel på det omvända. Att chefer leder utifrån sina egna behov. Det blir sällan bra. Din empatiska förmåga att förstå andra människors behov är nyckeln för att också kunna möta kollegor där de befinner sig. Efter det kan du leda individer i önskad riktning. 

Med många ledarskapsutbildningar i bagaget och mängder av olika uppdrag och situationer i samma bagage, så skapar vi tillsammans det upplägg du önskar och behöver.  

Jag kan erbjuda dig:

  • Individ- eller grupputveckling
  • Verksamhetsutveckling
  • Mentorskap
  • Inspirationsföreläsningar

Du kan också nå mig via tjänsten Ringmig.se

Några omdömen:

Fredrik Pettersson, HR-chef:
Freddys ledarskap baseras både på ett enormt hjärta och en affärsmässig hjärna. Han utgår alltid från vad som är bra för medarbetaren, kunden och IKEA i sina beslut och coachar andra på samma sätt. Freddy är och förblir mitt positiva minne av IKEA och han är en ambassadör för Ingvars testamente!

Anette Redgård, Senior projektledare:
Freddy har förmågan att skapa tydliga målbilder och sedan hålla högt fokus på denna via sitt närmsta team. Han leder genom individen och har stort förtroende för de han arbetar tillsammans med. Affärsutveckling, ledarskap och målinriktad kravbild samt förmågan att lyssna på andra gör Freddy till en spännande, intressant och utmanande ledare. Lägg till humor, skratt och värme och det gör honom till en mycket uppskattad kollega och person att få arbeta ihop med. Hans sprider högt förtroende omkring sig genom grundvärderingar såsom ”Tillsammans”, ”Enkelhet” och ”Ingenting är omöjligt”.

Mattias Johansson, Communication Leader:
Värderingsbaserad, sund, driven, kommunikativ ledare som har en fenomenal förmåga att utveckla både människor och affärer. Skicklig kommunikatör, inspiratör och fin förmåga att nå både enskilda individer och större samlingar människor. Bred erfarenhet av retail-, expansions- och utvecklingsfrågor.